Stärkande-Fransvård
zao-stärkande-fransvård
zao-ekologisk-vegansk-naturprodukt

Stärkande Fransvård

Certifierad Ekologisk & Vegan

Som kund hos Salong Pärlan den ekologiska skönhetssalongen i Norrköping AB får du gratis information om alla makeupprodukter och vilka färger som passar just dig.

Text Vipkort
Bild Vipkort

När du har handlat Makeup för 600kr får du 25% rabatt på en valfri Makeup produkt!

Presentkort

För mera info om VIP-kort

och Presentkort klicka här.

Stärkande Fransvård


Den stärkande fransvården kommer snart att bli en viktig del av din skönhetsrutin tack vare dess aktiva ingredienser som kommer att bidra till dina ögons skönhet.


Precis som vårt hår och vår hud kräver våra ögonfransar daglig vård för att förbli friska och för att förstärka det vackra kring ögonen. Zao har därför skapat en stärkande gel berikad med extrakt från ärtskott som minskar förlusten av ögonfransar och stimulerar deras tillväxt, och extrakt av ekologisk limeknopp som skyddar och återfuktar dem.

Den stärkande fransvården kan också användas av personer som har förlängning, färgade fransar eller fransförstärkning. Det bör dock användas minst 72 timmar efter applicering.

INNEHÅLL: 3,8ml / 0,12 fl.oz.


PRIS: 249kr


REFILL: 159kr


Nyckelingredienser:

Extrakt av ärtskott
Denna aktiva ingrediens, som tas från unga ärtskott, minskar förlust av ögonfransar och stimulerar den naturlig hårväxten från roten.

Extrakt av ekologisk limeblom
Denna aktiva ingrediens skapar en skyddande film på fransarna, återfuktar dem och boostar deras volym. Den hjälper till att omstrukturera och jämna ut ögonfransarnas fibrer.

Ekologisk aloe vera
Känd för sina mjukgörande och lugnande egenskaper, ekologisk aloe vera reparerar och lugnar de mest ömtåliga ögonkonturerna.


Instruktioner för användning:

På kvällen, efter att noggrant ha avlägsnat din ögonmake-up, applicera behandlingen längs med fransraden i små mängder genom att använda precisionsborsten och låt den verka. Applicera dagligen i 3 månader för optimalt resultat.

Det lilla extra: Den kan även användas på ögonbrynen.


Refill

Den stärkande fransvården är refillbar.


Välkommen till salongen och testa Zao Makeupserie