Silk-Foundation-Flytande
flytande-concealer-tackstift
cruelty-free-flytande-concealer
organisk-cruelty-free-zao
organic

Silk flytande Foundation

Certifierad Ekologisk & Vegan

Vill du beställa produkter? 

Vi skickar gärna!

Se detaljer under fliken Köpvillkor klicka här..

Som kund hos Salong Pärlan den ekologiska skönhetssalongen i Norrköping AB får du gratis information om alla makeupprodukter och vilka färger som passar just dig.

Text Vipkort
Bild Vipkort

När du har handlat Makeup för 600kr får du 25% rabatt på en valfri Makeup produkt!

Presentkort

För mera info om VIP-kort

och Presentkort klicka här.

Silk flytande Foundation


För en perfekt naturlig och vackrare hy, finns det inget som vår flytande foundation "Silk Foundation"


Soie de teint är en flytande foundation som jämnar ut hudtonen samtidigt som den låter huden andas. Dess lätta och sammetslena textur är lätt att applicera och erbjuder en naturlig och lystergivande finish.
Dess formula, ekologiskt certifierad av Ecocert, är helt och hållet baserad på ingredienser av naturligt ursprung. Den innehåller flera aktiva ingredienser som arbetar för att göra din hud ännu vackrare, så som ekologiskt bambuhydrosol och ekologisk aloe vera, kända för sina lugnande och återfuktande egenskaper. Extrakt från Magnoliabark har antioxidanta egenskaper.

Denna foundation passar alla hudtyper.

En formula av 100% naturligt ursprung, certifierad Ekologisk och Vegan.

VOLYM: 30 ml / 1 fl.oz.


PRIS: 489kr

REFILL: 309kr


Nyckelingredienser:

Ekologiskt bambuhydrolat
Utvunnet genom destillation av bambublad. Renande och mattande för kombinerad och aknebenägen hy. Återfuktande och lugnande, bra även för torr och känslig hy. Tack vare högt innehåll av silica ger det en mjuk touch till huden.

Bambupulver
Det är en vit substans som extraheras från skarvarna på bambun. Tack vare högt innehåll av silica, återför den mineraler, återfuktar och bidrar till hudens regenerering samtidigt som den reducerar det blanka i en fet hy.

Ekologisk aloe vera
Känd för sina mjukgörande och lugnande egenskaper, aloe vera lugnar den mest känsliga huden. En utmärkt fuktgivare, hjälper till att kompensera för hudens vattenförlust.

Extrakt från Magnoliabark
Detta lilla träd som ursprungligen växer i Asien, där det har använts som en medicinsk planta i århundraden. Känd för sina lugnande och antioxidanta egenskaper,. Det hjälper till att reducera rodnad och ålderstecken.


Instruktioner för användning:

Applicering av Soie de teint
Börja med att applicera en av Zao’s primerprodukter (700, 750 eller 751) för att förbereda huden. Placera en klick av foundation på baksidan av din hand, värm upp materialet mellan dina fingrar, applicera sedan med små rörelser över hela ansiktet. För ett naturligt resultat, applicera foundation inifrån och ut med Foundation Brush 711 eller Blender Sponge och i cirkulära rörelser med Duo Fiber Foundation Brush 714. För lite mer täckning, dutta med hjälp av Blender Sponge.


Refill

Denna produkt är refillbar.


Välkommen till salongen och testa Zao Makeupserie

zao-foundation-preferenser