Shine-Up-Stick
eye-primers-cruelty-free-norrköping
eye-primer-258-vegan-ecologic-cruelty-free-makeup

Shine-Up Stick

Certifierad Ekologisk & Vegan

Vill du beställa produkter? 

Vi skickar gärna!

Se detaljer under fliken Köpvillkor klicka här..

Som kund hos Salong Pärlan den ekologiska skönhetssalongen i Norrköping AB får du gratis information om alla makeupprodukter och vilka färger som passar just dig.

Text Vipkort
Bild Vipkort

När du har handlat Makeup för 600kr får du 25% rabatt på en valfri Makeup produkt!

Presentkort

För mera info om VIP-kort

och Presentkort klicka här.

Shine-Up Stick


Denna krämhighlighter finns i stickform och är väldigt lätt att använda och lyser upp och förstärker ansiktets konturer tack vare sin pärlkoncentrerade formula. Dess släta och lätta krämiga konsistens gör det möjligt att modulera den glittrande effekten efter önskad intensitet. Shine-up stiftet är berikat med ekologisk ricinolja och ekologisk jojobaolja känd för sina mjukgörande och lugnande egenskaper.


NETTOVIKT: 10 gr / 0.35 oz.


PRIS: 389kr

REFILL: 269kr


Viktiga ingredienser:

Ekologisk ricinolja: Denna olja lugnar känslig hud och utsatt hud genom sin mjukgörande och reparerande verkan. Den innehåller Ricinolsyran som är känd för att vara ett medel som hämmar tillväxten av mikrober, vilket ger ricinolja en renande effekt. 


Ekologisk jojobaolja: En lugnande och mjukgörande olja som lätt tränger in i huden utan att lämna en fet känsla. Det skyddar huden mot uttorkning och rynkor. Dess torra konsistens och dess ursprungliga sammansättning gör det möjligt för den att förstärka den hydrolipidiska filmen och att reglera flödet av talg från den feta huden. 


Ekologisk carnaubavax: Detta vax utsöndras av bladen från en palm som hör hemma i Brasilien och är ett filmbildande medel som skyddar din hud och förbättrar makeupens hållbarhet.


Instruktioner för användning:

På kindbenen: applicera Shine-up-stiftet direkt huden med en utjämnande rörelse och jämna sedan med Blender-svampen eller fingret

På medianområdet och ögonbrynsbenen: (haka, amorbåge, näsa), ta lite Shine-up med Shading brush 704 eller finger och applicera produkten på önskat område. Blanda sedan försiktigt med Blender Sponge eller finger. 


Refill

Denna produkt är refillbar.


Välkommen till salongen och testa Zao Makeupserie