Shine-Up-Puder
zao-shine-up-powder-highlighter
Zao-shine-up-puder
zao-ekologisk-vegan
ekologisk-vegansk-norrköping

Shine Up Puder

Certifierad Ekologisk & Vegan

Som kund hos Salong Pärlan den ekologiska skönhetssalongen i Norrköping AB får du gratis information om alla makeupprodukter och vilka färger som passar just dig.

Text Vipkort
Bild Vipkort

När du har handlat Makeup för 600kr får du 25% rabatt på en valfri Makeup produkt!

Presentkort

För mera info om VIP-kort

och Presentkort klicka här.

Shine Up Puder


2 i 1 produkt, Shine-up pudret är en highlighter ett riktigt magiskt puder med en förmåga att fånga ljus som ger lyster till ögonen och ansiktet.


En 2-i-1 produkt, Shine-up-pudret är en highlighter och ett riktigt lystergivande
magiskt puder. Det gör det möjligt att skapa zoner med ljus och att forma ansiktet. Den pudriga konsistensen garanterar en justerbar glow effekt. Det passar alla hudtyper, även de som har en tendens till fet hy, förutom mogen hud.

En formula av 100% naturligt ursprung, certifierad ekologisk och Vegan.

NETTOVIKT: 9 gr / 0.32 oz.


PRIS: 289kr


REFILL: 159kr


Nyckelingredienser:

Ekologiskt rispulver
Rispulver är en av de äldsta kosmetiska ingredienserna. Det har förmågan att matta huden genom att dämpa utsöndringen av sebum.

Bambupulver
Det är en vit substans som extraheras från skarvarna på bambun. Tack vare högt innehåll av silica, återför den mineraler, återfuktar och bidrar till hudens regenerering samtidigt som den reducerar det blanka i en fet hy.

Ekologisk linfröolja
Rik på omättade fettsyror (omega 6, omega 3) och vitaminer (A, E B, K). Denna olja är väldigt närande och regenererande. Tack vare att den innehåller makromolikyler hjälper den till att behålla fukten i epidermis och markant förbättra fuktbalans och elasticitet.

Extrakt av olivblad
Olivblad innehåller mycket fenol, en antioxidant som neutraliserar verkan av fria radikaler. Fria radikaler är aktiva substanser som snabbar på hudens åldrande.


Instruktioner för användning:

Applicering Shine-up puder
Använd Shine-up puder som en highlighter: Applicera med fingrarna eller blendingborste 707. Ta lite åt gången, undvik T-zonen om du har tendens till fet hy. Applicera på högsta punkten på kindbenen, tinningarna eller den högsta punkten mellan näsa och amorbåg för ett sexigt leende.

Använd Shine-up puder som en ögonskugga: Applicera under ögonbrynen för att reducera tunga ögonlock, i inre ögonvrån för att öppna upp ögat, på högsta punkten på ögonlocket för ett större öga, vid nedre fransroten för en solig look. Använd ögonskuggsborste 704.


Refill

Denna produkt är refillbar.


Välkommen till salongen och testa Zao Makeupserie

Hur fyller du på din produkt ?