Prime-Hydra
Zao -Hydra
Zao-Prime-Hydra

PRIM'HYDRA

Certifierad Ekologisk & Vegan

Som kund hos Salong Pärlan den ekologiska skönhetssalongen i Norrköping AB får du gratis information om alla makeupprodukter och vilka färger som passar just dig.

vipkort
vipkort bilder

När du har handlat Makeup för 600kr får du 25% rabatt på en valfri Makeup produkt!

Presentkort

För mera info om VIP-kort

och Presentkort klicka här.

Prim'hydra

För torr till väldigt torr hud, erbjuder Zao makeup basen Prim'hydra, certifierad ekologisk, 100% naturlig och vegan. Prim'hydra behöver appliceras innan foundation för att underlätta applicering och förlänga hållbarheten hos makeupen. Kan också appliceras ensam som en dagkräm.


Prim'hydra återfuktar intensivt och lugnar huden tack vare sin formula rik på 3 återfuktande komplex, med ekologiskt sheasmör och ekologisk sesamolja (test på återfuktning under dermatologisk kontroll).
Tack vare dess rika och krämiga textur som lätt går in i huden, återfår huden sin mjukhet och lyster.

En formula av 100% naturligt ursprung, certifierad ekologisk och vegan.

NETTOVIKT: 30 ml / 1 fl.oz.


PRIS: 489kr


REFILL: 389kr


Nyckelingredienser

För att erbjuda en komplett produkt och ordentlig återfuktning (dermatologiskt testat) är Prim'Hydras formula berikad med följande 3 återfuktande komplex:

Fucogel
Denna aktiva ingrediens har omedelbart lugnande, återfuktande, anti-aging och återuppbyggande egenskaper – väsentliga för en snabb och enkel väg till en välmående hud. Ger också huden en mjuk känsla.  

Pheohydrane
Detta marina komplex har extremt återfuktande egenskaper. Extraktet är en kombination av ett mikro-alg-extrakt rikt på NME* som boostar aminosyror, marint socker med egenskaper av en andra hud och ett re-mineraliserande havsvattenkoncentrat. Ett komplex för intensiv återfuktning och som bevarar hudens fuktbalans
*NMF: Natural Moisturizing Factors –fixerar och säkerställer fuktbalansen hos de övre hudlagren/epedermis.

AQUAXYL™
Bildar ett skyddande hölje och motverkar uttorkning genom att stärka syntesen hos lipider och proteiner som finns i epedermis.

Innehåller alla väsentliga ingredienser för hudens återfuktning. Hudens struktur blir synligt förbättrat: Hudens översta lager förstärks.

Ekologiskt sheasmör och ekologisk sesamolja förbättrar återfuktningen.


Instruktioner för användning

Använd Prim’hydra ensam eller under din foundation för att förenkla applicering och förlänga hållbarheten hos makeupen. Ta rätt dos med hjälp av pumpflaskan och applicera jämnt över ansiktet, börja i mitten och arbeta dig utåt och ner på halsen med Foundationborste 711 eller dina fingertoppar.


Refill

Denna produkt är refillbar.


Välkommen till salongen och testa Zao Makeupserie

Hur fyller du på din produkt ?