Prim-Soft
Zao Primer
Zao-Prime-Soft

Prim'soft

Certifierad Ekologisk & Vegan

Som kund hos Salong Pärlan den ekologiska skönhetssalongen i Norrköping AB får du gratis information om alla makeupprodukter och vilka färger som passar just dig.

Text Vipkort
Bild Vipkort

När du har handlat Makeup för 600kr får du 25% rabatt på en valfri Makeup produkt!

Presentkort

För mera info om VIP-kort

och Presentkort klicka här.

Prim'soft


Prim'soft är en nedmattande och utjämnande bas för en mjuk och silkeslen effekt. Det är det första steget för att förfina din hud och förlänga hållbarheten hos din makeup.


Prim'Soft, en nedmattande och utjämnande bas med en "Tillverkad i Frankrike" formula och en lätt och silkeslen textur. Den reducerar visuellt ojämnheter, jämnar ut hudens porer och ger en mjuk, matt finish. Den garanterar en glansfri hy och en hållbar make-up. Det är det första viktiga steget mot en vacker hy!

En formula av 100% naturligt ursprung, certifierad ekologisk och Vegan.


TILLVERKAD Frankrike

NETTOVIKT: 30 ml / 1 fl.oz


PRIS: 489kr


REFILL: 309kr


Nyckelingredienser:

Ekologisk aloe vera: Känd för sina mjukgörande och lugnande egenskaper, aloe vera lugnar den mest känsliga huden. En utmärkt fuktgivare, hjälper till att kompensera för hudens vattenförlust.

Ekologisk arganolja: Rik på vitamin E, arganolja är känd för sina närande, regenererande och omstrukturerande egenskaper. Det är en aktiv ingrediens idealisk för att motverka ålderstecken då den har ett högt innehåll av antioxidanter. Dess fettsyror återger smidighet och mjukhet till torr och skadad hud.

Ekologisk bambuextrakt: Rik på organisk silica vilket stimulerar formationen av kollagen och elastinfibrer, det hjälper huden att återfå din fasthet, elasticitet och bibehålla hudens fuktnivåer. Det ger också en mjuk känsla.

Silica: Silica är ett mineralelement som används för sina nedmattande och utjämnande egenskaper. Ett väldigt fint och mjukt pulver, det ger huden en silkeslen finish, förutom att absorbera överflödigt talg och jämna ut ojämnheter.


Instruktioner för användning:

Använd Prim'soft som ensam produkt för en extra nude, utjämnad hy eller under flytande foundation eller stick foundation för en lättare applicering och för att få din make-up att hålla längre. Efter applicering av dagkräm, ta rätt mängd Prim'soft med pumpflaskan och applicera jämnt i ansiktet och hals från mitten och utåt med Foundation Brush 711 eller dina fingertoppar.


Refill

Denna produkt är refillbar.


Välkommen till salongen och testa Zao Makeupserie

Hur fyller du på din produkt ?