Light-touch-complexion
zao-Light-touch-complexion-concealer
cruelty-free-concealer
organisk-cruelty-free-zao
organisk-hudvard-makeup

Light touch complexion

Certifierad Ekologisk & Vegan

Som kund hos Salong Pärlan den ekologiska skönhetssalongen i Norrköping AB får du gratis information om alla makeupprodukter och vilka färger som passar just dig.

Text Vipkort
Bild Vipkort

När du har handlat Makeup för 600kr får du 25% rabatt på en valfri Makeup produkt!

Presentkort

För mera info om VIP-kort

och Presentkort klicka här.

Light touch complexion


Light touch complexion tar fram hudens lyster genom att ta bort områden med skuggor och tecken på trötthet. Det lyser harmoniskt upp vissa områden i ansiktet för en perfekt och lysande hy. Light Complexion Touch är berikad med ljusreflekterande pigment och har en ljus, satin finish.

Tack vare dess krämiga textur, är Light Complexion Touch väldigt lätt att applicera och arbeta med. Baserad på ekologiskt bambuhydrosol som återfuktar och regenererar huden.

En formula av 100% naturligt ursprung, certifierad ekologisk och Vegan.

NETTOVIKT: 4 gr / 0.14 oz.


PRIS: 229kr

REFILL: 139kr


Nyckelingredienser:
Ekologisk Aloe Vera.

Känd för sina lugnande egenskaper, aloe vera gel lugnar den mest känsliga huden.


Ekologiskt sheasmör

Sheasmör extraheras från sheanöten. Sheanötsträden växer vilt på västafrikas savanner. Sheanöten är rik på fettsyror som ger sheasmöret dess återfuktande och närande egenskaper.


Ekologiskt bambuhydrosol

Utvunnen från destillation av bambublad, renande för kombinerad och aknebenägen hy genom att matta en. Återfuktande och lugnande, bra även för torr och känslig hy. Tack vare högt innehåll av silica ger det en mjuk touch till huden.


Instruktioner för användning:

Använd Prim’light som enda produkt eller under din foundation för en lättare applicering och för att förlänga hållbarheten hos din makeup. Applicera från mitten av ansiktet och ut mot sidorna och halsen. Använd Foundationborste 711 eller dina fingertoppar.


Refill

Denna produkt är refillbar.


Välkommen till salongen och testa Zao Makeupserie