Zao Makeup Highlighter
highlighter

Highlighter

Vill du beställa produkter? 

Vi skickar gärna!

Se detaljer under fliken Köpvillkor klicka här..

Som kund hos Salong Pärlan den ekologiska skönhetssalongen i Norrköping AB får du gratis information om alla makeupprodukter och vilka färger som passar just dig.

Text Vipkort
Bild Vipkort

När du har handlat Makeup för 600kr får du 25% rabatt på en valfri Makeup produkt!

Presentkort

För mera info om VIP-kort

och Presentkort klicka här.

Highlighter

Shine-Up Powder är ett 2-i-1-pulver som fungerar som en överstrykningspenna och ger din hud ljusstyrka med sin magiska skimrande formel som fångar ljus och ger utstrålning till ögon och ansikte.

Strukturen i pulverform gör den lämplig för alla hudtyper, inklusive fet hud, vilket garanterar en lysande, glödande effekt som lyfter fram och ger huden glans.


Förpackad i ett unikt, lackerat bambufodral och vackert presenterat i en bambupåse med dragsko, är ZAO-smink både en vacker gåva och en föremål att värdesätta.


Användning: Applicera efter silke- eller pulverfundament på områden som normalt skulle fånga ljuset, såsom kindbenen, näsbryggan och läppkonturen (Cupids båge), och undvik oljiga områden som din T-zon om tillämpligt.

Eller med fingrarna, applicera pulvret i små slag.


Skönhetstips: Om du behöver en superförstärkning av din hud kommer den här produkten att ge utstrålning och glöd på ett ögonblick.

För att öppna upp droppande ögonlock, använd under ögonbrynet och i det inre hörnet av ögat med ZAO: s skuggborste eller fingertopparna.

Du kan också applicera den på hela ögonlockområdet för en enkel men mycket effektiv snabbfixering för trötta ögon, liksom under dina nedre fransar för att reflektera ljus och förbättra dina ögon.

Shine Up Highlighter 310

Shine Up Highlighter 310279kr

Shine Up Duo 311

Shine Up Duo 311

Pink & Gold


279kr

Refill Highlighter

Refill Shine Up Highlighter 310

Refill Shine Up

Highlighter 310


159kr

Refill Shine Up Duo 311

Refill Shine Up Duo 311

Pink & Gold


159kr