Ögonbrynsskuggor
ögonbrynsskuggor-norrköping
ekologisk-vegan-cruelty-free
ekologisk-vegan-cruelty-free

Ögonbrynsskuggor

Certifierad Ekologisk och Vegan

Som kund hos Salong Pärlan den ekologiska skönhetssalongen i Norrköping AB får du gratis information om alla makeupprodukter och vilka färger som passar just dig.

Text Vipkort
Bild Vipkort

När du har handlat Makeup för 600kr får du 25% rabatt på en valfri Makeup produkt!

Presentkort

För mera info om VIP-kort

och Presentkort klicka här.

Ögonbrynsskuggor


Ögonbrynen ger sista touchen till din makeup. Förstärk dina egna bryn och fyll i där det behövs. Med brynskugga kan du måla ögonbryn som ser helt naturliga ut eller ge en struktur till dina bryn. Ett måste för täta bryn.


Ögonbrynsskuggan hjälper till att definiera och strukturera ögonbrynen med en lätt och naturlig färg. För att välja rätt nyans, välj samma färg eller en nyans mörkare än färgen på ditt hår.

En formula av 100% naturligt ursprung, certifierad ekologisk och Vegan.

NETTOVIKT: 3 gr – 0.11 oz.


PRIS: 219kr


REFILL: 119kr


Viktiga ingredienser:

Ekologisk majsstärkelse
Ekologisk majsstärkelse ger produkten stadga och gör att pudret fäster bättre, och ger därmed en hållfastare makeup. Den hjälper till att fördela pigmenten vilket ger ett jämnt resultat.

Bambupulver
Det är en vit substans som extraheras från skarvarna på bambun. Tack vare högt innehåll av silica, återför den mineraler, återfuktar och bidrar till hudens regenerering samtidigt som den reducerar det blanka i en fet hy.

Ekologiskt sheasmör
Sheasmör extraheras från sheanöten. Sheanötsträden växer vilt på västafrikas savanner. Sheanöten är rik på fettsyror som ger sheasmöret dess återfuktande och närande egenskaper.

Aprikosfröolja
Denna oljan är rik på oleicacid, vitamin A och E. Dessutom är den närande och lugnande, och ger en boost till din hud. Regenerande och återfuktande, bidrar till att fördröja hudens åldrande.


Instruktioner för användning:

Applicering Topplack
Se till att ditt färgade nagellack har torkat ordentligt. Applicera sedan topplacket på nagellacket, börja vid nagelroten och arbeta dig upp mot toppen.


Refill

Ögonbrynsskuggan är refillbar.

refill-ögonbrynsskuggor-certifierad-ekologisk-vegan

Välkommen till salongen och testa Zao Makeupserie

Hur fyller du på din produkt ?