Foundation-Stick
zao-foundation-stift
zao-ekologisk-vegansk-naturprodukt
ekologisk-vegansk-naturprodukt
foundation-stift-stick

Foundation Stick

Certifierad Ekologisk & Vegan

Som kund hos Salong Pärlan den ekologiska skönhetssalongen i Norrköping AB får du gratis information om alla makeupprodukter och vilka färger som passar just dig.

Text Vipkort
Bild Vipkort

När du har handlat Makeup för 600kr får du 25% rabatt på en valfri Makeup produkt!

Presentkort

För mera info om VIP-kort

och Presentkort klicka här.

Foundation Stick


ZAO Foundationstift är en multi-funktionell foundation med krämig textur som kan appliceras i hela ansiktet som en foundation eller på specifika områden. Använd en ljus och en mörk nyans för contouring. Tillgänglig i 14 nyanser.


Denna multi-funktionella foundation med sin krämiga textur, gör det väldigt lätt att jämna ut, korrigera, piffa upp och fixa konturer.
Dess justerbara täckning, medium-till-hög, hjälper till att jämna ut hudtonen och dölja ojämnheter. Zao Foundationstift erbjuder en felfri och bekväm makeup med en naturligt pudrig finish. Formulan är baserad på ekologisk jojobaolja, ekologiskt kandelillavax och ekologiskt karnaubavax med återfuktande och lugnande egenskaper.
Passar alla hudtyper.

NETTOVIKT: 10 g / 0.35 oz


PRIS: 359kr


REFILL: 229kr


Nyckelingredienser:

Ekologisk jojobaolja:
Lugnande och mjukgörande för känslig hud. Den skyddar huden genom att stärka den hydrolipida filmen. Oljan passar alla hudtyper tack vare dess mjukgörande och sebum-reglerande egenskaper.

Ekologiskt sheasmör:
Sheasmör extraheras från sheanöten. Sheanötsträden växer vilt på västafrikas savanner. Sheanöten är rik på fettsyror som ger sheasmöret dess återfuktande och närande egenskaper.

Ekologiskt karnaubavax:
Utsöndras från bladen på ett brasilianskt palmträd. Vaxet bildar en film som skyddar huden och förbättrar hållbarheten hos makeupen.


Instruktioner för användning:

För en full foundation make-up: applicera produkten direkt på huden, genom att lägga den på kinder, panna, näsa och haka. Använd sedan Blender Sponge genom att badda svampen på de markerade områdena och sprid gradvis ut produkten över ansiktet.

För att korrigera små ojämnheter: när du applicerat din vanliga foundation kan små ojämnheter och rodnader fortfarande vara synliga. Dölj dem genom att använda Zao Foundationstift som en concealer. Dess kraftiga täckning gör att du kan dölja och jämna ut ojämnheter med bara några svep med hjälp av dina fingrar.

För contouring: att använda Zao Foundationstift för contouring är den enklaste lösningen för en sofistikerad makeup. Contouring består av att ändra och förstärka formen på ansiktet genom att leka med skuggor och ljus. Rekommenderat är att använda två nyanser: en ljus för att ljusa upp och en mörkare nyans för att skapa skuggor och balansera proportionerna.


Refill

Denna produkt är refillbar.


Välkommen till salongen och testa Zao Makeupserie

zao-foundation-preferenser