Flytande-Concealer
flytande-concealer-tackstift
cruelty-free-flytande-concealer
organisk-cruelty-free-zao
organic

Flytande Concealer

Certifierad Ekologisk & Vegan

Som kund hos Salong Pärlan den ekologiska skönhetssalongen i Norrköping AB får du gratis information om alla makeupprodukter och vilka färger som passar just dig.

Text Vipkort
Bild Vipkort

När du har handlat Makeup för 600kr får du 25% rabatt på en valfri Makeup produkt!

Presentkort

För mera info om VIP-kort

och Presentkort klicka här.

Flytande Concealer - Täckstift


ZAO Flytande Concealer är en korrigerare med flytande textur som hjälper till att dölja tecken på trötthet, fina linjer och ojämnheter.
Tillgänglig i 6 foundation nyanser. Optimal applicering med Blender Sponge.


Denna concealer, med sin flytande och silkeslena textur, korrigerar effektivt mörka ringar och andra små ojämnheter, utan att markera rynkor och fina linjer.
Zao’s flytande concealer har en skumapplikator som tillåter en lätt och precis applicering.
Dess formula, skräddarsydd för det känsliga området kring ögonen, är berikad med magnoliaextrakt känd för sina lugnande och antioxidanta egenskaper, och ekologisk aloe vera som har mjukgörande och lugnande egenskaper.
Ger en naturlig finish! Passar alla hudtyper.

NETTOVIKT: 7 ml / 0.23 fl.oz


PRIS: 249kr

REFILL: 159kr


Nyckelingredienser:

Magnoliaextrakt: Magnolia extrakt är utvunnet från trädets bark. Extraktet har använts i årtionden inom kinesisk medicin för sina lugnande och antioxidanta egenskaper. Detta på grund av magnolol och honokiol, aktiva ingredienser som förekommer i stora mängder i magnolia-extrakt. Det motverkar orenheter i huden, och tack vare dess antioxidanta egenskaper kan det också neutralisera fria radikaler. På detta sätt motverkar magnolia-extrakt effektivt tidiga ålderstecken.

Ekologisk Aloe vera: Känd för sina mjukgörande och lugnande egenskaper, aloe vera gel lugnar även den känsligaste huden. Aloe vera är också en utmärkt fuktgivare.


Instruktioner för användning:

Använd applikatorn för att applicera några prickar av concealer på basen av den mörka ringen. Blanda sedan med mjuka rörelser från insida till utsida med hjälp av dina fingrar eller med Blender Sponge (med toppen), badda tills att produkten blandas med huden. Det är viktigt att välja en nyans mellan ½ eller 1 ton ljusare än din egen hudton för att ljusa upp och fylla mörka ringar.
Applicera också en touch av produkten på det övre ögonlocket och blanda ut. Du har också möjlighet att applicera concealer på din T-zon (mitten av pannan, näsan, amorbågen och mitten på hakan) Concealern passar också bra för att jobba på en strobing foundation. (Med strobingtekniken formar du ansiktet genom att ljusa upp och lyfta fram vissa områden istället för att arbeta med skuggor som i contouring.)


Refill

Denna produkt är refillbar.


Välkommen till salongen och testa Zao Makeupserie