Compact-Puder
kompakt-puder-cruelty-free-norrköping
certifierad-ekologisk-vegan
organisk-cruelty-free-zao
organic-makeup

Compact Puder

Certifierad Ekologisk & Vegan

Vill du beställa produkter? 

Vi skickar gärna!

Se detaljer under fliken Köpvillkor klicka här..

Som kund hos Salong Pärlan den ekologiska skönhetssalongen i Norrköping AB får du gratis information om alla makeupprodukter och vilka färger som passar just dig.

Text Vipkort
Bild Vipkort

När du har handlat Makeup för 600kr får du 25% rabatt på en valfri Makeup produkt!

Presentkort

För mera info om VIP-kort

och Presentkort klicka här.

Compact Puder


Jämna ut och matta ned din hud med vårt ekologiskt certifierade kompakta puder för en persikolen hud.


Zao Make Up Compact Puder smälter ihop med huden på ett naturligt sätt. Det ger ett jämnt och matt resultat tack vare mikroniserat bambupulver som är rikt på silica. Passar alla hudtyper, för mogen hud rekommenderar vi dock vårt mineralpuder, Mineral silk.

En formula av 100% naturligt ursprung, certifierad ekologisk och Vegan.

NETTOVIKT: 9 gr / 0.32 oz.


PRIS: 259kr

REFILL: 129kr


Nyckelingredienser:

Ekologisk majsstärkelse
Ekologisk majsstärkelse ger produkten stadga och gör att pudret fäster på bättre ansiktet, och ger därmed en hållfastare makeup. Den underlättar spridningen av pigment i produkten och bidrar till ett jämnt resultat.

Bambupulver
Det är en vit substans som extraheras från skarvarna på bambun. Tack vare högt innehåll av silica, återför den mineraler, återfuktar och bidrar till hudens regenerering samtidigt som den reducerar det blanka i en fet hy.

Ekologisk makademianötsolja
Reparerande, närande, skyddande och lugnande. Denna olja är idealisk för känslig och torr hud. Den absorberas lätt av huden utan att lämna en fet hinna.

Ekologiskt kakaosmör
Kakaosmör skyddar huden från yttre påverkan. Den hjälper till att bevara fukten i huden genom att sakta ner avdunstning genom att bilda en barriär på ytan av epidermis. Den har använts i århundraden i Afrika i förebyggande syfte för att ge smidigare hud och motverka torrhet.


Instruktioner för användning:

Applicering compact puder
Applicera först Light complexion base 700 eller Sublim'soft 750 och din foundation, applicera därefter kompakt puder med puderborste 702 med cirkulerande rörelser, från mitten av ansiktet och utåt. Alternativt använd compact puder direkt på din primer/bas.


Refill

Denna produkt är refillbar.


Välkommen till salongen och testa Zao Makeupserie

Hur fyller du på din produkt ?

zao-foundation-preferenser