Compact-Foundation
kompakt-foundation-cruelty-free
certifierad-ekologisk-vegan
organisk-cruelty-free-zao
organic
naturlig-makeup-norrköping

Compact Foundation

Certifierad Ekologisk & Vegan

Som kund hos Salong Pärlan den ekologiska skönhetssalongen i Norrköping AB får du gratis information om alla makeupprodukter och vilka färger som passar just dig.

Text Vipkort
Bild Vipkort

När du har handlat Makeup för 600kr får du 25% rabatt på en valfri Makeup produkt!

Presentkort

För mera info om VIP-kort

och Presentkort klicka här.

Våra bambuprodukter säljs i eleganta bomullspåsar för att ytterligare skydda dem. Dessa påsar kan återanvändas för andra ändamål, till skillnad från kartong som omedelbart kastas bort.

Compact Foundation


Compakt Foundation är krämig och mjuk, och förfinar din hy genom att dölja ojämnheter i huden.


Zao Make-Up Compact Foundation är en krämig och mjuk foundation med god täckning som döljer ojämnheter i huden och ger en jämn hudton. Lätt att arbeta med och smälter bra in med din egen hudton. Med en bas av bambupulver och ekologiskt bambumacerat återfuktar och regenererar Compact Foundation din hud.

En formula av 100% naturligt ursprung, certifierad Ekologisk och Vegan.

NETTOVIKT: 6 gr / 0.21 oz.


PRIS: 299kr

REFILL: 199kr


Nyckelingredienser:

Bambupulver
Det är en vit substans som extraheras från skarvarna på bambun. Tack vare högt innehåll av silica, återför den mineraler, återfuktar och bidrar till hudens regenerering samtidigt som den reducerar det blanka i en fet hy.

Ekologisk bambumacerat
Liksom ekologisk bambuhydrosol och bambupulver, är denna råvara extremt rik på silica, och en extern källa är nödvändig för att bibehålla elasticiteten i epidermis övre lager. Ekologisk silica stimulerar processen för kollagenproduktionen.

Vegetabilisk Squalane
Vegetabilisk Squalane, som är extraherad från olivolja, är ett derivat av squalane, som är en naturlig komponent i mänskligt sebum. Dess stora likhet med huden, tack vare likhet med hudens naturliga fettsyror, och dess mjukgörande egenskaper gör den till en idealisk aktiv ingrediens. Den stärker hudens hydrolipida barriär, mjukgör huden och skyddar den från uttorkning.

Ekologisk Babassufröolja
Genom att bilda en film på huden skyddar den huden och motverkar uttorkning. Tocotrienol har en anti-aging-effekt och motverkar hudens åldrande.


Instruktioner för användning:

Applicering av Compact Foundation
Efter din Light Complexion base eller Sublim'soft primer, ta Compact Foundation med den runda svampen (som är inkluderad) och applicera från insidan och ut över ansiktet, blanda ner över halsen.


Refill

Denna produkt är refillbar.


Välkommen till salongen och testa Zao Makeupserie

Hur fyller du på din produkt ?