old-Zao Makeup Prime light
Zao Primer
Zao Prime
Zao-Prime-Soft

Prim'light

Vill du beställa produkter? 

Vi skickar gärna!

Se detaljer under fliken Köpvillkor klicka här..

Som kund hos Salong Pärlan den ekologiska skönhetssalongen i Norrköping AB får du gratis information om alla makeupprodukter och vilka färger som passar just dig.

Text Vipkort
Bild Vipkort

När du har handlat Makeup för 600kr får du 25% rabatt på en valfri Makeup produkt!

Presentkort

För mera info om VIP-kort

och Presentkort klicka här.

Prim'light


En väsentlig bas för en lystergivande make-up, Prim'light förbereder huden för en fräsch och strålande hy. Garanterar en perfekt applicering och en make-up som håller hela dagen.


Den flytande och lätta texturen hos Prim'light smälter in med huden. Dess guldiga och silvriga toner av pärlemor, passar alla hudtoner, framhäver hudens naturliga lyster. Formulan är berikad med ekologiskt sheasmör som verkar fuktgivande och ekologisk
aloe vera som mjukgör och lugnar huden. En formula av 100% naturligt ursprung, certifierad ekologisk och Vegan. ZAO Prim'light passar alla hudtyper.


NETTOVIKT: 30 ml / 1 fl.oz.

REFILL: Ja


Nyckelingredienser:
Ekologisk Aloe Vera.

Känd för sina lugnande egenskaper, aloe vera gel lugnar den mest känsliga huden.


Ekologiskt sheasmör

Sheasmör extraheras från sheanöten. Sheanötsträden växer vilt på västafrikas savanner. Sheanöten är rik på fettsyror som ger sheasmöret dess återfuktande och närande egenskaper.


Ekologiskt bambuhydrosol

Utvunnen från destillation av bambublad, renande för kombinerad och aknebenägen hy genom att matta en. Återfuktande och lugnande, bra även för torr och känslig hy. Tack vare högt innehåll av silica ger det en mjuk touch till huden.


Instruktioner för användning:

Använd Prim’light som enda produkt eller under din foundation för en lättare applicering och för att förlänga hållbarheten hos din makeup. Applicera från mitten av ansiktet och ut mot sidorna och halsen. Använd Foundationborste 711 eller dina fingertoppar.


Refill

Denna produkt är refillbar.


Välkommen till salongen och testa Zao Makeupserie

Primer light

Prim'light

30ml

449kr

Zao-Prim-light-refill

Refill


299kr