Mineralsolpuder
mineral-solpuder-cruelty-free-norrköping
certifierad-ekologisk-vegan
organic-makeup

Mineralsolpuder

Certifierad Ekologisk & Vegan

Vill du beställa produkter? 

Vi skickar gärna!

Se detaljer under fliken Köpvillkor klicka här..

Som kund hos Salong Pärlan den ekologiska skönhetssalongen i Norrköping AB får du gratis information om alla makeupprodukter och vilka färger som passar just dig.

Text Vipkort
Bild Vipkort

När du har handlat Makeup för 600kr får du 25% rabatt på en valfri Makeup produkt!

Presentkort

För mera info om VIP-kort

och Presentkort klicka här.

Mineralsolpuder


Använd Zao Make-Up Mineralsolpuder för en frisk lyster i huden. Det passar utmärkt att använda för att forma och förstärka ansiktets konturer.


Våra Solpuder, Mineral cooked powder, är perfekta för att strukturera ansiktsformen och gör att du kan njuta av solkysst hud året om. Koppar, guld, brons… välj den nyans som passar dig efter din hy och säsong.

En formula av 100% naturligt ursprung, certifierad ekologisk och Vegan.

NETTOVIKT: 15 gr / 0.53 oz.


PRIS: 289kr

REFILL: 159kr


Nyckelingredienser:

Ekologisk majsstärkelse
Ekologisk majsstärkelse ger produkten stadga och gör att pudret fäster på bättre ansiktet, och ger därmed en hållfastare makeup. Den hjälper till att fördela pigmenten vilket ger ett jämnt resultat.

Vegetabilisk Squalane
Vegetabilisk squalane, som är extraherad från olivolja, är ett derivat av squalane, som är en naturlig komponent i mänskligt sebum. Dess stora likhet med huden, tack vare likhet med hudens naturliga fettsyror, och dess mjukgörande egenskaper gör den till en idealisk aktiv ingrediens. Den stärker hudens hydrolipida barriär, mjukgör huden och skyddar den från uttorkning.

Ekologisk ricinolja
Ricinoljan är intressant eftersom den är mjukgörande och ger en lenare hud. Den är också en återfuktare som ökar fukthalten i huden och gör att den håller sig mjuk.

Bambupulver
Det är en vit substans som extraheras från skarvarna på bambun. Tack vare högt innehåll av silica, återför den mineraler, återfuktar och bidrar till hudens regenerering samtidigt som den reducerar det blanka i en fet hy.


Instruktioner för användning:

Applicering mineralsolpuder
Använd rougeborste 703, applicera solpudret längst ansiktets konturer genom att forma siffran tre på varje sida av ansiktet. Börja strax under hårfästet i pannan, följ hårfästet och ut längst kindbenen, tillbaka mot örat och ner längst käkbenet. Kan också användas direkt på ex näsan, på nästippen för en lång näsa och på näsvingarna för en bred näsa.


Refill

Denna produkt är refillbar.


Välkommen till salongen och testa Zao Makeupserie

Hur fyller du på din produkt ?