Överlack
överlack-norrköping
ekologisk-vegan-cruelty-free

Överlack

Certifierad Vegan

Vill du beställa produkter? 

Vi skickar gärna!

Se detaljer under fliken Köpvillkor klicka här..

Som kund hos Salong Pärlan den ekologiska skönhetssalongen i Norrköping AB får du gratis information om alla makeupprodukter och vilka färger som passar just dig.

Text Vipkort
Bild Vipkort

När du har handlat Makeup för 600kr får du 25% rabatt på en valfri Makeup produkt!

Presentkort

För mera info om VIP-kort

och Presentkort klicka här.

Överlack


Överlacket är det viktigaste steget för ett snyggt och hållfast nagellack. Oavsett om du väljer fransk manikyr eller traditionell, så ger överlacket en skyddande yta och förhöjer glansen. Glans eller glitter det är upp till dig vilket överlack du önskar!


Zao’s 2 överlack sitter bra, torkar snabbt och ger en glansig finish. Det är lätt att applicera lacken tack vare en bred borste som fördelar lacket över nageln.

Glitter top coat 665 : Detta överlack med väldigt fint glitter ger en originell touch till ditt nagellack. Det ger en glitterfinish som förstärker ljuset och djupet i ditt färgade nagellack. Kan också användas som ensam produkt för en diskret och ljus manikyr.

Inspirerad av växter består dess Vegan och Biologiskt utvunna formula av 84% ingredienser från naturligt ursprung (majs, potatis, maniok och vete.)

Duo Base & Top coat 636 : Ett lack som både är över- och underlack, ett “must-have”! Som bas, skyddar lacket och tar hand om dina naglar. Som ett överlack, optimerar det utförandet hos det färgade nagellacket. Kan också användas som ensam produkt som ett klart nagellack.

Inspirerad av växter består dess Vegan och Biologiskt utvunna formula av 82% ingredienser från naturligt ursprung (majs, potatis, maniok och vete.)


KAPACITET: 8 ml / 0.27 fl.oz.


PRIS: 139kr


REFILL: Nej


Viktiga ingredienser:

Bambuextrakt
Naturligt rik på ekologisk silica som stärker naglarna och gör dem mer resistenta.


Instruktioner för användning:

Applicering Topplack
Se till att ditt färgade nagellack har torkat ordentligt. Applicera sedan topplacket på nagellacket, börja vid nagelroten och arbeta dig upp mot toppen.


Refill

Denna produkt är inte refillbar.


Välkommen till salongen och testa Zao Makeupserie