Fransk-Manikyr
fransk-manikyr-nagellack-norrköping

Fransk Manikyr

Certifierad Vegan

Som kund hos Salong Pärlan den ekologiska skönhetssalongen i Norrköping AB får du gratis information om alla makeupprodukter och vilka färger som passar just dig.

Text Vipkort
Bild Vipkort

När du har handlat Makeup för 600kr får du 25% rabatt på en valfri Makeup produkt!

Presentkort

För mera info om VIP-kort

och Presentkort klicka här.

Fransk Manikyr


Ingenting är snyggare än fransk manikyr om du vill ha naturliga och välvårdade naglar och en fulländad lackning. Fransk manikyr föddes på 70-talet i USA som ett uttryck för fransk glamour. Det var väldigt populärt bland Hollywood-stjärnor och kallades “fransk” med syftning på fransk touch, synonymt med elegans och förfining. Med Fransk manikyr från Zao, får du naglar med en fräsch, elegant och sofistikerad look.


För att alltid erbjuda miljövänligare och mer hälsosamma produkter har vi utvecklat en Vegan och Biologiskt utvunnen formula.

Inspirerad av växter består vår formula av 76% till 82%* ingredienser från naturligt ursprung (majs, potatis, maniok och vete.)
* % varierar beroende på nyans

Nagellacken har inget att vara avundsjuk på hos konventionella produkter. De torkar snabbt, har väldigt bra täckning och utmärkt hållbarhet. Sist men inte minst, de ger glans och förhöjer dina naglar.

Det är lätt att applicera lacken tack vare en bred borste som fördelar lacket över nageln.

KAPACITET: 8 ml / 0.27 fl.oz.


PRIS: 139kr


REFILL: Nej


Viktiga ingredienser:

Bambuextrakt
Naturligt rik på ekologisk silica, stärker naglarna och gör dem mer resistenta.


Instruktioner för användning:

Applicering fransk manikyr
Applicera först Hardener 635 eller Base & Top Coat 636 för att ge den « Franska » lackningen bättre hållbarhet. Applicera vitt French 641 på toppen av nageln för att markera den. Måla därefter på resten av nageln antingen, beige 642 eller pink 643. Avlsuta med Base & Top Coat 636 för ett glansigt resultat och längre hållbarhet.


Refill

Denna produkt är inte refillbar.


Välkommen till salongen och testa Zao Makeupserie