Applikatorer
applikatorer-zao-makeup-norrköping

Applikatorer

Vill du beställa produkter? 

Vi skickar gärna!

Se detaljer under fliken Köpvillkor klicka här..

Som kund hos Salong Pärlan den ekologiska skönhetssalongen i Norrköping AB får du gratis information om alla makeupprodukter och vilka färger som passar just dig.

Text Vipkort
Bild Vipkort

När du har handlat Makeup för 600kr får du 25% rabatt på en valfri Makeup produkt!

Presentkort

För mera info om VIP-kort

och Presentkort klicka här.

Applikatorer


ZAO’s serie av applikatorer är idealiska för flytande, krämiga och kompakta foundations likväl som lösa puder. Blender, puff, svamp med naturligt gummi, varje applikator möter ditt behov och kommer snabbt att bli en väsentlig del i din sminkväska. ZAO applikatorer tillåter en jämn applicering av din bas makeup.


Blender Sponge: ett “must-have” för en enkel och jämn applicering av flytande eller krämiga basprodukter. Denna multi-funktionella svamp används för att snabbt och lätt applicera basprodukter för en jämn och felfri finish. Toppen på svampen passar i ansiktets alla små vrår: ögonvrån, näsvingarna, etc. Basen på svampen hjälper dig att applicera foundation på ansiktets bredare områden så som kindben, panna, etc.


PRIS: 89kr


Puderpuff: För applicering av “puderbas” produkter (kompakta puder, minerallera,…). Zao’s puderpuff passar med kompakt puder, men också med solpuder och mineralpuder. Ger ett jämnt och naturligt resultat utan några linjer eller kanter. Kan också användas för att matta ned näsan, pannan och kinder.


PRIS: 79kr


Makeupsvamp i naturgummi: För applicering av foundation. För att applicera compact foundation eller foundation silk (flytande foundation) är svampen i naturgummi den mest väsentliga accessoaren i din sminkväska.


PRIS: 55kr


Instruktioner för användning:

Blender sponge: kan användas fuktig för en mer enhetlig applicering. Så börja genom att fukta svampen, vrid ur och placera en liten mängd av produkten du ska använda på svampen och applicera sedan genom att badda svampen på ansiktet för att sprida ut produkten. Kan enkelt rengöras med tvål och vatten.

Puderpuff: Rengör skonsamt din puff med tvål och vatten.

Makeupsvamp i naturgummi: Rengör skonsamt din svamp med tvål och vatten. Vrid ur ordentligt för att få ur alla pigment från makeupen och skölj.

Välkommen till salongen och testa Zao Makeupserie