Kroppsbehandlingar

Kroppsbehandlingar

Kaffe- & Chokladskrubb

                       


Du får en kraftfull skrubb på benen med kaffe, mint, havtorn, choklad och havssalt. Benen får en värmeinpackning.  Den avslutas med att benen masseras med kaffe och chokladolja.

Den är mycket effektiv mot celluliter.

 

Kan göras som kur om 4 behandlingar till ett rabatterat pris på 425:- per behandling. (Kurbehandling betalas i förskott)

35 min

1 behandling

495:-

Topp Till Tå-Behandling


Här njuter du av en underbar helkroppsmassage med varm valfri ekologisk aromaolja, och en ansiktsbehandling som innehåller rengöring, peeling, ansiktskräm, serum, ögonkräm och lymfriktig ansiktsmassage, samt en utjämnande mineralfoundation om så önskas.

795:-

70 min

1 behandling

Spabehandling Med Akupressur


Massage för kroppen och alla sinnen. En varm valfri ekologisk aromaolja som hälls på kroppen samtidigt som du masseras med långa svepande rörelser. Här används akupressur vid behov. Det ger den optimala njutningen för kropp och själ.


Kan göras 30,  45 eller 60 minuter

30 min

1 behandling

420:-

Hot Stone Massage

                                      

Den här behandlingen bygger på en orientalisk filosofi.

Det är en underbar spabehandling. Varm väldoftande aromaolja och släta varma lavastenar, som masseras över din kropp och förstärker massagens förmåga att lösa upp spänningar och stress. Är du spänd, stressad, har värk i kroppen, eller vill du kanske bara bli ompysslad för en stund? Unna dig en Hot Stone massage!   

60 min

1 behandling

770:-

Ansikte, Axlar och Dekolletage


Underbar massage för ditt ansikte, axlar och dekolletage, vilket gör att du kommer känna dig mjuk och avslappnad.

30, 45, 60 eller 90 minuter

30 min

1 behandling

485:-

Stolt återförsäljare av:

© All Rights Reserved