Ansiktsbehandlingar

Ansiktsbehandlingar

Rosendröm

 

Behandlingen inleds med rengöring, peeling, hudanalys och portömning vid behov. Med en varm olja får du en ljuvlig massage i ansiktet, nacken och dekolletaget. Därefter får du njuta av en rosa eller grön lermask.

Behandligen avslutas med en exklusiv fuktkräm, serum, ögonkräm samt en utjämnande mineralfoundation om så önskas.

50 min

1 behandling

595:-

Chokladdröm

 

Behandlingen inleds med rengöring, peeling, hudanalys och portömning vid behov. Med en varm chokladolja får du en ljuvlig massage i ansiktet, nacken och dekolletaget. Därefter får du njuta av en rosa eller grön lermask. Behandlingen avslutas med en exklusiv ansiktskräm med choklad, serum, ögonkräm samt en utjämnande mineralfoundation om så önskas.

50 min

1 behandling

595:-

Salong Pärlans föryngringskur med algmask

 

Behandlingen inleds med rengöring, hudanalys, peeling och portömning vid behov. Sedan läggs en algmask gjord av Spirulina, som är djupverkande och utrensande. Den är rik på antioxidanter, vitaminer och mineraler. En energikick för glåmig och trött hud. Därefter ges en lymfriktig ansiktsmassage med jojobaolja. Behandlingen avslutas med en exklusiv fuktkräm, serum och ögonkräm, samt en utjämnande mineralfoundation om så önskas.

50 min

1 behandling

595:-

Ansiktsbehandling med peel off-mask

 

Behandlingen inleds med rengöring, hudanalys, peeling och portömning vid behov. Sedan görs en lymfriktig ansiktsmassage med varm olja. Därefter läggs peel off- masken. Det är en intensiv fuktmask av ett marint komplex rikt på mineraler. Masken friskar upp, tillför fukt och näring, samt gör huden fantastiskt mjuk. Innehållet är aktiverande, stimulerande och rengörande på djupet. Peel off masken är mycket avstressande och är föryngrande för huden, en riktig askungemask. Resultatet märks och syns direkt. Behandlingen avslutas med en exklusiv fuktkräm, serum och ögonkräm, samt en utjämnande mineralfoundation om så önskas.

50 min

1 behandling

595:-

C-vitaminbehandling

                                      

Behandlingen inleds med djupgående rengöring, hudanalys, peeling och portömning vid behov. Sedan görs en lymfriktig ansiktsmassage med jojobaolja. Huden penslas med c-vitaminserum och rosenrot som är en kraftfull antioxidant och ger huden en energikick. C-vitaminserum kan motverka hudens åldrande och återuppbygga solskadad hud. Kan även ha en blekande effekt på pigmentfläckar. Vid hudsjukdomen rosacea kan c-vitaminserum fungera väldigt bra. Utmärkt resultat på ungdomshy/acnehy. Rosenseriens Night Care Intense läggs ovanpå c-vitaminserumet, och sedan en närande ögonkräm.  För bästa resultat görs behandlingen som kur 1 gång per vecka i 4-6 veckor. Tiden mellan behandlingarna kan förlängas om kuren kompletteras med hemmabehandlingar med c-vitaminserum.

40 min

1 behandling

475:-

Klassisk ansiktsmassage

 

Behandlingen inleds med en skön avslappnande rygg- och nackmassage. Därefter fortsätter den med rengöring, hudanalys, peeling och portömning vid behov. En specialanpassad ansiktsmask. Du får en avslappnande och lymfriktig ansiktsmassage under behandlingen. Behandlingen avslutas med en exklusiv fuktkräm, serum och ögonkräm, samt en utjämnande mineralfoundation om så önskas. I behandlingen ingår en personligt blandad ansiktsmask till dig för hemmabehandling.

70 min

1 behandling

695:-

Ansiktsbehandling – Face lifter

 

En mycket effektiv behandling med en Face lifter maskin. Den innehåller fyra teknologier: Jontofores med elektrisk muskelstimulering mot slapp hud (EMS) och radiofrekvens (RF) som verkar på cellnivå och mikrovibration (MV) som ger hudföryngring, rynkreducering och lyft. Detox som slussar ut slaggprodukter och ger en fettreducerande effekt. Anti age-serum som slussas in. Det stimulerar nybildning av kollagen och elastinfibrer, muskulaturen i ansiktet aktiveras och huden slätas ut. Fukthalten ökar avsevärt, den mäts före och efter behandlingen med en tillhörande apparat.

 

Ett serum som innehåller hyaluronsyra, ett kroppseget ämne som avtar med åren, används i den här behandlingen för att reducera rynkor. Du ser omedelbart resultat, men för större förändringar och ett långvarigt resultat krävs flera och regelbundna behandlingar. En rekommendation är en kur på 6 gånger, med uppföljande behandling var 6:e - 8:e vecka. En rekommendation är att köpa till en liftingpenna som används runt ögonen. Den innehåller hyaluronsyra och den används som hemmabehandling för ännu bättre effekt. I behandlingen ingår en personligt blandad ansiktsmask till dig för hemmabehandling. Den blandas efter din hudtyp. Behandlingen innefattar även rengöring, hudanalys, peeling och portömning vid behov. Ögonkräm och fuktkräm, samt en utjämnande mineralfoundation om så önskas.

50 min

1 behandling

620:-

Beauty Iron

 

Behandlingen inleds med rengöring, hudanalys och peeling. Därefter börjar behandlingen med Beauty Iron. Den reducerar påsighet, förbättrar cirkulationen, ger dig fräschare och rosigare hy, samt stramar upp och förbättrar ansiktskonturerna, förebygger rynkor och förbättrar cellaktiviteten. Produkter som används går djupare ner i huden med hjälp av värmen och den galvaniska mikroströmmen. Den ger även bra resultat på värkande och ömmande kroppar och kan användas i massage. Beauty Iron används även vid behov i andra ansiktsbehandlingar. Behandlingen avslutas med en exklusiv fuktkräm, serum, ögonkräm och en utjämnande mineralfoundation om så önskas.

35 min

1 behandling

370:-

Skin Scrubbing ansiktsbehandling

 

Behandlingen inleds med rengöring, hudanalys och peeling. Sen används Skin scrubbing, ultraljudsbehandling med innovativa vibrationsvågor, den avlägsnar döda hudceller och rengör porerna. Den slussar ner serum och kräm. Skin scrubbing används även vid andra ansiktsbehandlingar vid behov. Den avslutas med en exklusiv fuktkräm, serum ögonkräm och avslutas med en utjämnande mineralfoundation om så önskas.

35 min

1 behandling

370:-

Tonårsbehandling

 

Behandlingen inleds med djuprengöring, hudanalys, peeling och portömning vid behov. Därefter kan Skin scrubber användas beroende på hudtyp. Det är en maskin med ultraljud som rengör på djupet. Sedan läggs en ansiktsmask som special anpassas efter hudtyp Behandlingen avslutas med en lätt lymfriktig massage exklusiv fuktkräm, samt en utjämnande mineralfoundation om så önskas.

45 min

1 behandling

450:-

Ansiktsbehandling man

 

Behandlingen inleds med rengöring, hudanalys peeling och portömning vid behov. Du får veta hur du ska sköta din hud och hur produkterna verkar. Kom nyrakad. Brynen formas om så önskas. Du får koppla av med massage för ansikte, axlar och nacke. Behandlingen avslutas med en specialanpassad ansiktsmask efter din hudtyp. Därefter en exklusiv ansiktskräm och ögonkräm, samt en utjämnande mineralfoundation om så önskas.

50 min

1 behandling

595:-

AHA-syrabehandling

 

AHA-Syra är en ny form av ansiktsbehandlingar där produkter från Choklad-serien används för att lösa upp hudförhårdning, pigmentfläckar och ärrvävnader. Eftersom Chokladseriens produkter använder socker och mjölksyra som är naturkosmetiskt, får vi ett naturligare och säkrare resultat med minimala bieffekter.

Bästa resultatet får man när man gör en AHA-kur på 6-8 ggr.

Rabatterat pris vid köp av fullständig AHA-kur. Läs mer här!

45 min

1 behandling

550:-

Diamond Dermabrasion

 

Den senaste generationen av microdermabrasion. Hudslipningen görs skonsamt med ett instrument som är klätt med sterila fasta industridiamanter, som förs över hela ansiktet med ett jämt tryck. Döda hudceller och smuts sugs upp med hjälp av vakuum, som sedan fastnar i ett engångsfilter. Dermabrasion passar bra som ett komplement till en ansiktsbehandling, microneedling eller som enbart en behandling, eller som kur för att fräscha upp huden, öka blodcirkulationen, stimulera kollagen- och elastinproduktionen. Huden får en jämnare hudstruktur och ökad lyster. Den är även bra mot acne, pigmentfläckar, solskador och är föryngrande för huden.

Här används också ultraljud i behandlingen. Ultraljud har en lyftande effekt, ökar blodcirkulationen, stimulerar collagenbildningen och reducerar finare linjer och rynkor. Ultraljudet för ner serum och fuktkräm på djupet i huden.

 

Diamond Dermabrasion i kombination med annan valfri ansiktsbehandling är rabatterat pris på.

Liksaså vid full kur på tre behandlingar. Ytterligare information fås på salongen.

45 min

1 behandling

550:-

Microneedling

 

Microneedling är en av de bästa hudföryngrande behandlingar som finns på marknaden.

Huden penetreras av tunna sterila engångsnålar som sitter i en nålkassett, med ett nåldjup från 0,25 upp till 1,5 mm i ansiktet, och upp till 2,0 mm på kroppen. Nålarna som orsakar ett lätt trauma i huden stimulerar hudens eget immunförsvar och bildar nytt collagen och elastin, som bidrar till läkning och antiage.

 

Resultat ses efter 2-6 veckor men fullt resultat ses efter 6- 12 månader.

Lyster och uppfräschning 1-2 behandlingar med 6-9 månaders mellanrum.

Hudföryngring 4-6 behandlingar med 4-5 veckors mellanrum.

Ärrvävnad kräver oftast 6-8 behandlingar med 4-5 veckors mellanrum.

Undvik bastu, sol och make up några dagar efter behandlingen.

 

 • Kan användas på alla hudtyper.
 • Inga hudskador, bara lite rodnad och viss svullnad som försvinner efter 1-2 dygn och eventuellt kan huden fjälla lite efter 2-4 dagar
 • Kan användas på hela kroppen t.ex. ansikte, hals, dekolletage, armar, händer, ben, mage och rygg.
 • Solbrun hud.
 • Reducerar fina linjer och rynkor.
 • Reducerar ytliga kärl och rodnader.
 • Ökar lyster och föryngring i huden.
 • Reducerar acne-ärr och ärr.
 • Reducerar stora porer.
 • Reducerar solskador och hyperpigmentering (pigmentfläckar).
 • Reducerar strior (hudbristningar).
 • Förminskar/reducerar celluliter

 

Priserna varierar beroende på omfattning av behandlingar.

Ytterligare information ges i salongen

140 min

1 behandling

1695:-

Stolt återförsäljare av:

© All Rights Reserved